Coachingspraktijk Angela Hesseling

Dankbare cliënt zet negatieve gevoelens om in positieve gedachten

26 maart 2021
Al jaren loop ik met een vol hoofd: een mengeling van fijne gedachten, verdriet, werk, fijne gevoelens, negatieve gedachten, negatieve gevoelens, nieuwe ideeën voor thuis en werk, planningen, boosheid. Mijn manier om met name de negatieve gevoelens (vooral boosheid) wat te laten afvloeien is hardlopen, veel hardlopen. De buitenlucht en de beweging geeft ook ruimte in mijn hoofd. Ik merk wel dat effect van hardlopen minder lang duurde; dus nog maar vaker hardlopen.

Leer meer >>>


Vol hoofd opgeruimd middels MatriXmethode

19 maart 2021
Onlangs heb ik het volle hoofd opgeruimd van een jongen die aangaf erg veel in zijn hoofd te hebben. Ik merkte het al aan de drukke manier van praten. Hij wilde mij alles wel vertellen! M.b.v. de MatriXmethode bedacht hij een eigen plek binnen of buiten zijn hoofd waar het ook weer gemakkelijk terug te vinden is. Zo ruimde hij zijn hele hoofd op. 

Lees meer >>>


Rust en ruimte terug in het hoofd van een ADHD'er

12 maart 2021
"Angela hanteert de Matrixmethode met enthousiasme en liet me kennismaken met het hoofdopruimmodel, omdat ze overtuigd was dat het mijn adhd hupsaké hoofd wellicht ruimte en dus rust zou geven. Ik zou Angela absoluut aanbevelen!"

Leer meer >>>


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn