Coachingspraktijk Angela Hesseling

Welkom!

Welkom bij mijn coachingspraktijk voor begeleiding in leren HOE te leren, beelddenken, leer- en gedragsproblematiek, angsten, trauma's, (on)verklaarbare lichamelijke klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

De MatriXmethode
Heb jij een probleem, angst of trauma die je nu eindelijk wel eens opgelost wil hebben? Middels de MatriXmethode los je dit vaak al in één keer op, zonder dat je over het probleem hoeft te vertellen! 

Lees hier meer over de MatriXmethode


Ik Leer Leren - training
Gaat het leren bij je kind gepaard met stress en tegenvallende schoolresultaten? Heeft je kind hierdoor weinig tot geen zelfvertrouwen meer? Met de Ik Leer Leren - training help ik kinderen en jongeren hun eigen manier van leren te ontdekken; hun eigen specifieke leerstijl ontwikkelen, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.

Lees hier meer over de Ik Leer Leren - training


Beelddenken
Een van de veel voorkomende leermanieren is het zogenaamde beelddenken, waarbij kinderen vooral onthouden middels plaatjes in hun hoofd. Hierbij is de rechterhersenhelft sterk ontwikkeld en dit sluit vaak niet aan bij onze maatschappij die vooral op de taalkant (linkerhersenhelft) is gericht. Veel kinderen met dyslexie leren op deze manier. Ik help kinderen om deze beelddenkende kwaliteiten toe te passen in hun leerproces. De MatriXmethode sluit hier tevens uitstekend bij aan om leerproblemen bij deze kinderen op te lossen. 

Lees hier meer over Beelddenken


Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contact pagina.

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn