Coachingspraktijk Angela Hesseling

Hoofd opruimen werkt positief door op gezondheid

2 april
Wat is het toch dankbaar werken om mensen te mogen en kunnen helpen in mijn praktijk. Het geeft me zoveel voldoening! Helemáál wanneer je daarna onderstaand bericht ontvangt. ⏬

Mijn cliënte heeft al jaren geleden een vreselijk verlies van haar dierbaren meegemaakt en dat had ook grote gevolgen voor haar gezondheid in het verwerkingsproces. De eigen regie over je eigen hoofd werkt positief door op gezondheid. Dat blijkt ook hier maar weer uit!

"Hoi Angela, ik wil even laten weten hoe het gaat. Ik heb in de auto altijd de radio aan en thuis laat ik radio aan, als ik weg ben, voor de hond... Ik reed bij jou weg en kwam er toen ik bijna thuis was pas achter dat ik geen radio aan had. Thuis ook gelijk radio uit gedaan. Het was gewoon te druk. Ik was zo moe!

Zaterdag was mijn suiker laag en constant. Heel mooi! Zondag ook en ben ik minder insuline gaan spuiten. Bij de voetbal had ik dienst 's middags en het is daar opgevallen dat ik minder gestresst was. "Wat is er met jou aan de hand?" Zo kenden ze mij niet! Het is nu een week verder nadat ik bij jou was en met de suiker gaat het buitengewoon goed. Elke dag kijk ik op de tekening van het hoofd. Ik voel me heel anders. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor en hoop dat het zo blijft."

Je volle hoofd opruimen is een cadeautje voor jezelf. Ik gun het daarom iedereen! Wellicht kan ik je helpen?

Laten we kennismaken!


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn