Coachingspraktijk Angela Hesseling

Vol hoofd opruimen middels de MatriXmethode

19 maart 2021

Onlangs heb ik het volle hoofd opgeruimd van een jongen die aangaf erg veel in zijn hoofd te hebben. Ik merkte het al aan de drukke manier van praten. Hij wilde mij alles wel vertellen!

M.b.v. de MatriXmethode bedacht hij een eigen plek binnen of buiten zijn hoofd waar het ook weer gemakkelijk terug te vinden is. Zo ruimde hij zijn hele hoofd op. Gewoon door te tekenen en er niet over te praten, want ik wil immers zijn gedachten niet in mijn hoofd erbij hebben! Toen ik vroeg hoe zijn hoofd er nu van binnen uitzag, zei hij dat het fijn voelde. Er was weer ruimte. Toen zijn moeder hem weer op kwam halen en hem vroeg hoe het gegaan was zei hij:
'Mijn hoofd heeft nog nooit zo fijn gevoeld!'.

Volgende keer gaan we zijn 'blokkades', zoals hij het zelf noemt, oplossen. Dat gaat vast lukken want dit lukte hem ook supersnel en goed! Ik verwonder mij iedere keer opnieuw over de kracht van de MatriXmethode. Wat een voldoening om mensen op deze manier te kunnen helpen!
BeantwoordenDoorsturen

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn