Coachingspraktijk Angela Hesseling

Rust in het hoofd en geen spanning meer in buik

17 augustus
"Angela heeft rust in mijn hoofd gegeven die ik zelf nooit had kunnen creëren. Ruimte en rust krijgen in mijn hoofd is iets dat ik altijd lastig heb gevonden. Ik gun mezelf vaak geen tijd om dit te creëren. Ik beschouw mezelf dan ook als echte ‘over-denker’. Door dit vele denken zijn bij mij angsten ontstaan, zowel voor de toekomst als voor het heden. Door eindeloze gedachten vind ik het lastig om rust te vinden en te werken aan deze angsten. Angela heeft die rust en ruimte mogelijk weten te maken middels de MatriXmethode.

Door visualisatie van ‘thema's’ in mijn hoofd kan ik mijn gedachten veel beter verklaren en laten rusten. Hierdoor is het makkelijker om te ‘filteren’ wat op dat moment prioriteit heeft. Ook geeft het inzicht in het feit dat het vaak onnodig is om je druk te maken om bepaalde zaken. Hierdoor presteer ik gedurende de dag beter en kan ik meer genieten van kleine dingen.

Na het opruimen van mijn hoofd heeft Angela het tweede deel van de methode bij mij toegepast. In dit gedeelte zijn mijn ‘pijnpunten’ behandeld, namelijk een voornaamste angst die bij mij speelt. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik niet concreet hoefde te vertellen waar ik allemaal mee zat. Voor elke gebeurtenis uit het verleden en elke angst voor de toekomst wordt simpelweg een stip op papier gezet en worden aan de hand daarvan behandeld. Zo kun je je volledig focussen op de visualisatie en hoef je pijnlijke momenten of beelden niet uit te spreken, wat het veel gemakkelijker maakt om hieraan te werken.

De dag na de coaching merkte ik al dat de spanning in mijn buik, die ik normaal voelde als ik bepaalde gedachten had, weg was. Ik kon direct veel rustiger en vooral ook rationeler denken aan bepaalde zaken die mij eerder juist stress gaven.

Mijn ervaring met de coaching van Angela is zeer positief. Ik ben erg verrast door de techniek die zij toepast en hoe goed het werkt. Ik zou iedereen aanraden om open te staan voor deze methode. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit voor iedereen heel nuttig kan zijn!"

Kan ik jou misschien ook helpen? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn