Coachingspraktijk Angela Hesseling

Leren HOE te leren voor de eindexamens

De eindexamens zijn in volle gang. Binnen mijn praktijk ervaar ik dat jongeren vaak slim genoeg zijn om op hun eigen niveau te willen leren, maar vaak niet weten welke manieren er zijn en welke specifiek bij hen past. Ze lopen vast, hebben geen zelfvertrouwen meer en het zelfbeeld daalt, waardoor de motivatie compleet verdwijnt. Heel logisch toch?!

Wat ben ik blij dat ik op een basisschool in groep 8 nú al de Ikleerleren-training mag geven, zodat deze leerlingen straks een goede leerstart kunnen maken in het voortgezet onderwijs en ook nog tijd overhouden voor zichzelf en andere leuke dingen! Tijdens de eerste training werd een stuk zelfreflectie gevraagd, ontdekten ze hoe het brein werkt en welke leerstijl er bij hen past.

Ik kreeg enthousiaste feedback: "Is het nu alweer afgelopen?" Ja, als iets leuk is, vliegt de tijd. 😉

De Ikleerleren-training voorkomt al veel mogelijke problemen. Enne... zeg nou zelf... puber zijn is vaak al lastig genoeg! 

Neem contact met mij op!
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn