Coachingspraktijk Angela Hesseling

Jarenlang bij een psycholoog en nu na 3 keer rust in het hoofd

22 april
Review van een meisje (14) na drie keer coaching in mijn praktijk: 

"Voordat ik hier kwam heb ik een aantal jaren bij psychologen gelopen en dit had geen effect. Nu ik deze coaching heb gehad met de MatriXmethode ben ik na 3 keer van mijn problemen af. Ik raad deze methode iedereen aan die hulp nodig heeft. Het is een onwijs fijne methode waarmee je niet over je problemen hoeft te praten, zodat je het niet nog eens hoeft te beleven. Angela is een hele lieve vrouw en heeft geduld en begrip voor je. Ze heeft mij met veel liefde geholpen en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Ik hoop voor de mensen die dit lezen dat ze gemotiveerd raken om die hulp aan te pakken en met behulp van de MatriXmethode rust te kunnen vinden, zodat ze hun normale leven weer kunnen gaan leiden."

Neem contact met mij op
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn